dijous, 26 de març del 2020

DIVENDRES, 27 de MARÇ - Música a casa

Bon dia!
Avui la cançó del dia és una de les cançons més famoses i més alegres que hi deu haver actualment. Sortia a la pel·lícula den GRU i només sentir-la ja fa ballera! És una cançó de Pharrell Williams i es va estrenar amb un videoclip de 24 hores! Sí, de 24 hores! Ho heu sentit bé! La cançó s'anava repetint amb gent diferent ballant segons l'hora del dia. De fet està penjada al youtube i es pot veure en vídeos d'una hora.
De tota manera, jo he preferit posar-vos el vídeo oficial per no haver de triar quina hora és la millor. Estic parlant, evidentment de la cançó Happy!

3r - Vídeo sorpresa i audició


Nins i nines de 3r, aqui teniu un vídeo fet amb moltes ganes! Un parell de voltros enviàreu textos a na Sónia amb rimes, històries, frases... sobre la primavera. He volgut recollir-los, mesclar-los i fer-ne una sola història entre tots. Alguns noms han hagut de sofrir canvis perquè la història fos tota amb els mateixos personatges, però ha quedat ben original. Esper que vos agradi i que hi reconegueu els vostres textos. Els autors, en realitat, sou voltros!


Per altra banda, voldria que mireu i escolteu un vídeo d'una música molt coneguda. The Pink Panther (La Pantera Rosa) és com bé sabeu una banda sonora d'una serie de dibuixos animats amb el mateix títol. Per cert, si vos voleu divertir, vos recoman mirar-ne algun episodi! En trobareu molts a youtube. El compositor va ser un músic molt important de bandes sonores anomenat Henry Mancini. Esper que vos agradi. L'únic que heu de fer és seguir les instruccions del formulari i sobretot clicar ENVIAR al final de les preguntes:

Enllaç formulari 3r: https://forms.gle/pUwt9RZd5d6hUWZ86

4t - Ritmes

Nins i nines de 4t, la feina que teniu aquesta setmana és molt poqueta cosa. Si estau atents la fareu en un tres i no res. Vos deix l'enllaç perquè vegeu el qüestionari amb les instruccions. Com la setmana passada i trobareu un vídeo i unes preguntetes. Aquesta vegada sobre ritmes!

Enllaç qüestionari 4t ritmes: https://forms.gle/KWRmnjrYxkwjKimt5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada