dilluns, 30 de març del 2020

DIMARTS, 31 de MARÇ - Música a casa

Hola a tots i a totes!
I seguim amb propostes musicals. Avui vos convid a veure dos fragments de la pel·lícula musical Singing in the rain. Segurament un d'ells vos sonarà perquè forma part del repertori més famós del cinema musical i el títol de la cançó és el mateix que el de la pel·lícula. Gene Kelly, gran actor, cantant i ballarí ha trobat l'amor i davant tanta felicitat no l'importa cantar i ballar mentre plou. Una escena preciosa que val la pena veure. El segon fragment és un moment molt divertit on un altra dels protagonistes, l'actor Donald O'Conor, canta sobre la importància de fer riure a la gent.
Crec que vos agradaran!



4t i 5è - Ritmes amb La Colombina

Nins i nines de 4t i 5è, aquests dies m'agradaria que féssiu un exercici rítmic amb objectes que teniu per casa. Serà una percussió per acompanyar La Colombina! Vos deix dos vídeos de dues propostes diferents. Podeu triar-ne una o fer-les les dues. No vos rendiu si no surt a la primera, possiblement haureu d'assajar. De fet, tots els músics per sonar bé el seu instrument han d'assajar molt :)
I sabeu el que m'agradaria? Idò que m'enviàssiu algun vídeo al meu correu perevictor.rado@ceipdesantjordi.com encara que sigui un trosset de cançó. A veure si aconseguiu que vos surti!




1r i 2n - La Bruixa Maduixa canta i conta "L'elefant curiós"

Bon dia nins i nines. Aquests dies he descobert aquest conte i he pensat que vos agradaria. És un conte que inclou algunes cançons molt ben cantades per la conta-contes La bruixa maduixa. Esper passeu una bona estona mirant-lo!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada