dijous, 19 de març del 2020

DIVENDRES, 20 de MARÇ - Música a casa

Bon dia a tothom!

Avui comença la primavera! Per tant la meva proposta de cançó és la que ja deveu haver vist al bloc general d'escola!
Els mestres hem fet un vídeo per donar la benvinguda a la Primavera. Així que, aqui teniu aquesta cançó que vos hem preparat amb tanta estima.



4t - AUDICIÓ. L'aprenent de bruixot


Bon dia, alumnes de quart! Aquesta setmana vos propòs que mireu un vídeo d'una música que a mi personalment m'agrada molt i que ben segur que alguns de voltros ja haureu sentit. És una música orquestral composta per Paul Dukas i que es tiula "L'aprenent de bruixot". A la pel·lícula Fantasia de Disney, hi ha una animació protagonitzada per Mickey Mouse que està molt bé. Primer veureu la versió amb imatges de l'orquetra i després podreu gaudir dels dibuixos. L'únic que heu de fer és seguir les instruccions del formulari següent i sobretot pensau a clicar ENVIAR al final de les preguntes:

Enllaç formulari 4t: https://forms.gle/Zo4JJHXZLat9jpE8A

3r - AUDICIÓ. The Pink Panther


Bon dia nins i nines! Aquesta setmana la feina que teniu de música és mirar i escoltar un vídeo d'aquesta música tan coneguda. The Pink Panther (La Pantera Rosa) és com bé sabeu una banda sonora d'una serie de dibuixos animats amb el mateix títol. Per cert, si vos voleu divertir, vos recoman mirar-ne algun episodi! En trobareu molts a youtube. El compositor va ser un músic molt important de bandes sonores anomenat Henry Mancini. Esper que vos agradi. L'únic que heu de fer és seguir les instruccions del formulari:

Enllaç formulari 3r: https://forms.gle/pUwt9RZd5d6hUWZ86

2 comentaris:

  1. M'heu fet plorar amb la canço de la primavera. Vos vull donar les gracies, perque tenim molta sort de que els nostres fills vos tenguin como a profesors! Sou un equipasso!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari. Són dies complicats però amb ganes i amb mirada possitiva seran més fàcils de passar. Qualsevol cosa per pintar una mica de colors aquests moments tan grisos. Una abraçada!

      Elimina