dilluns, 23 de març del 2020

DIMARTS, 24 de MARÇ - Música a casa

Bon dia a tothom! Avui la proposta de cançó ens ve d'un altre grup de Mallorca!
Xanguito és el nom artístic de Joan Muntaner, i un dels grups que ara mateix té més èxit en els escenaris de la nostra illa. El seu darrer disc "Milions d'estrelles" té moltes cançons que valen la pena, però avui vos en vull passar una de molt animada. Fixau-vos que diu:

Cant, perquè tenc ganes de cantar,
jo mai en tenc a bastament.
Cant cada dia, i amb sa teva companyia,
encendrem s'esperit de sa gent.

Idò com noltros, o alguns de noltros, que no aturariem mai de cantar. I bé sabem que cantant encenem s'esperit de sa gent. L'alegria i el bon rollo no es poden negar davant cançons com aquesta!
I després segueix dient:

Canta amb mi,
per curar-mos de tots els mals...

Idò així, tant de bo cantant ens curem tot aquest mal que ara ens ronda pels voltants. Així que cantau, desde casa, però cantau! Que qui canta els seus mals espanta!


4t - Ritmes

Nins i nines de 4t, la feina que teniu aquesta setmana és molt poqueta cosa. Si estau atents la fareu en un tres i no res. Vos deix l'enllaç perquè vegeu el qüestionari amb les instruccions. Com la setmana passada i trobareu un vídeo i unes preguntetes. Aquesta vegada sobre ritmes!

Enllaç qüestionari 4t ritmes: https://forms.gle/KWRmnjrYxkwjKimt5

5è - Notes


Nins i nines de 5è, a voltros vos demanaria que féssiu un repàs de les notes al pentagrama. Vos he preparat una feina fàcil i curta. Simplement clicau l'enllaç, mirau el vídeo i contestau!

Enllaç qüestionari 5è de notes: https://forms.gle/R78K2WCMXPEBqn7E9




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada