diumenge, 3 de maig del 2020

SETMANA del 4 al 8 de maig



1a ETAPA (1r, 2n i 3r - EP)


Bon dia nins i nines! Aquesta setmana vos propòs escoltar dues cançons que ens animen a menjar fruita i verdura per tal de dur una vida més saludable. I després un petit exercici de ritme. En aquest cas no és obligatori enviar res, però si a algú li fa ganes, estaré encantat de rebre notícies vostres. ;)

1r vídeo - Fruites i verdures - Una cançó de na Dàmaris Gelabert que m'encanta!

2n vídeo - Menja fruita! - den Lluís Gili, un cantant i mestre mallorquí que fa moltíssimes cançons per infants.

3r - Exercici rítmic amb anous!



Música CEIP Serra Gelada: Silenci de corxera i corxera4t EP

Nins i nines de 4t, aquesta setmana vull que faceu un exercici molt senzill. Heu de mirar el vídeo que vos pos i llegir els ritmes que hi surten. Veureu que hi ha negres (TA), corxeres (TiTi) i silencis (Ssh).

També surt a un moment donat un ritme que potser no recordau perquè l'hem treballat poc. És un silenci de corxera i una corxera. Es llegeix com un TiTi però substituïu el primer TI per SSh. Així sonarà Ssh-Ti. Me referesc a la figura ritmica que veus al costat d'aquest text.


Ara sí, mirau el vídeo i llegiu ritmes! I com a tasca a entregar només vos deman que inventeu un ritme amb les figures que surten i m'enviau una foto. Només una norma: ha de tenir 8 pulsacions!





5è EP

Bon dia nins i nines! Sabeu qui era en Charles Chaplin? Idò era un actor, director i músic de cinema que va fer unes pel·lícules genials i molt divertides. Va crear el personatge tan famós de Charlot. En moltes de les seves pel·lícules mudes la música hi era no només present si no que tenia molta importància. M'agradaria que mireu una escena molt coneguda de com fa ballar dos panets clavats a dues forquetes seguint una música de piano. Després, i aqui ve la feina a entregar, m'agradaria que agafàssiu dues forquetes i hi claveu dos panets, o dues patates... o el que tengueu per casa i vos funcioni. I imiteu l'escena de Chaplin. Heu d'assajr-ho una mica, no surt tot a la primera. Només dura 1 minut. I, si vos divertiu fent-ho, me podeu enviar un vídeo de com ho feis. No cal dir que si vos posau una corbata i un bigotet, l'escena ja seria rodona... però això ja ho deix a les vostres mans. Estic segur que vos divertireu. Au idò!



6è EP


Bones, grandolassos!
Aquesta setmana un formulari on haureu de mirar dos vídeos i respondre unes preguntes. Recordau clicar ENVIAR al final i posar el nom a la primera pregunta!

FORMULARI - CLICA AQUÍ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada