diumenge, 31 de maig del 2020

SETMANA de l'1 al 5 de juny


1a etapa


Bon dia!
Sabieu que els instruments també s'agrupen per famílies?
Mirau en aquest vídeo vos ho expliquen


Idò com veis, els instruments poden ser de la família de VENT, de CORDA o de PERCUSSIÓ
Ara, perquè vegeu com es posen a l'orquestra i sentiu el nom d'alguns dels instruments de cada família, un vídeo de na Dàmaris!


I ja per acabar, la feineta d'aquesta setmana! Heu d'obrir aquesta FITXA INSTRUMENTS . Veureu que hi surten 9 dibuixos d'instruments. (, surten al vídeo de na Dámaris, o sigui que podeu saber el nom fàcilment. Només un no el trobareu. Però segurament el podeu conèixer.
Heu de posar el nom i el tipus (família) de cada un d'ells.
Si no vos basta amb el vídeo de na Dàmaris, aqui trobareu encara més informació WEB INSTRUMENTS
Si voleu, podeu imprimir la fitxa i després m'enviau una foto. I si no teniu impressora, me posau el número de cada quadre i el nom i tipus. Per exemple, vos resolc el primer:
1 - Trombó - Vent

M'ho enviareu al correu? Gràcies! perevictor.rado@ceipdesantjordi.com

Per cert, sabeu una cançó de na Dàmaris que parla de la família i de qui som noltros? A mi m'encanta. Es diu: Qui som jo? Si voleu la podeu escoltar i mirar aqui: QUI SÓC JO



4t  i 5è

Aquesta setmana una mica de ritme!
Una cançó molt xula i una percussió corporal no gaire fàcil...
Heu d'anar alerta, perquè quan indica cames (cop a les cuixes) diu D o E que vol dir dreta o esquerra. Fixau-vos bé amb els símbols que sortiran i que indiquen on hem de picar.



I ara, paciència i pràctica a veure si aconseguiu fer aquesta percussió corporal. Me podeu enviar vídeo, i com sempre no cal que sigui tota la cançó. Basta un fragment curtet per poder veure que feis l'exercici. ;) perevictor.rado@ceipdesantjordi.com






Hola grandolàssos!
Aquesta setmana... QUEEN!
Primer mirau aquest vídeo per conèixer una mica més aquesta altra banda de rock que passarà a la història de la música.



Ara, la feina de la setmana... Vull que mireu el vídeo següent d'una de les seves millors cançons. Mentre el mirau sortiran unes preguntes que heu de contestar. COm que els resultats no queden registrats, apuntau les respostes a un paper mentre anau fent. Si la resposta és incorrecta podeu tornar a mirar el trosset de vídeo corresponent i tornar a contestar. A veure si arribau a tenir-les totes bé. És molt senzill :)
Enviau-me les respostes, ok? perevictor.rado@ceipdesantjordi.com

Gràcies!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada