diumenge, 24 de maig del 2020

SETMANA del 25 al 29 de Maig

1a etapa

Hola nins i nines!
Aquesta setmana vos propòs que mireu aquest conte de'n Tim i la Banda!



Un cop l'hageu vist, podeu fer un dibuix d'un dels instruments que en Tim intenta tocar al conte. Teniu instruccions de com dibuixar-lo si clicau al nom de la llista:

- Flauta
Clarinet
- Trompeta
- Tuba (aquest és un poc complicat)
- Tambor

OPCIONAL: Coneixeu el conte dels Músics de Bremen? Vos pas un vídeo d'un espectacle de Teatre, música i dansa sobre aquest conte popular. És una miqueta llarg, però si vos ve de gust, mirau-lo. Jo crec que vos pot agradar.




4t d'EP

Bon dia! M'agradaria que mirassiu els vídeos que vos pos a continuació. Són vídeos molt curtets sobre com es transmet el so. Cada un d'ells acaba amb un experiment senzill. La proposta és que en trieu un i el faceu a ca vostra. Després m'enviau una foto per veure com ho heu fet. Segur que vos agradaran ;)


5è d'EP

Per acabar amb el tema de l'òpera vos propòs aquesta setmana mirar-ne una de sencera. Són versions reduïdes d'una hora més o menys (pensau que les òperes solen durar més de dues hores) i traduïdes perquè seigui més fàcil seguir-les ja que normalment es representen amb la llengua original que en aquests casos són l'alemany o l'italià. N'heu de triar una i, la mirau i m'enviau un correu explicant-me quina heu triada, per què l'heu triada i si vos ha agradat o no. Explicau-me una mica les coses, ok? No me basta que digueu "he triat la primera, perquè sí i m'ha agradat". Vull veure que realment ho heu pensat i ho heu mirat, ok?



6è d'EP

Hola! Aquesta setmana, ja que coneixeu un poc més als Beatles farem una tasca amb una de les seves cançons. Vull que mireu atentament aquest vídeo que varen fer els alumnes de la Universitat de Vic amb "We can work it out" (evidentment cançó dels Beatles) i utilitzant percussió corporal, objectes i moveiments del cos en coreografia conjunta. No vos demanaré que ho imiteu tot, és complicat... però sí que en prengueu exemple perquè després haureu de crear una mica voltros...
Bé, 1r mirau...


Ara sí ve la vostra feina de creació. Vos pos el vídeo de la cançó original. Heu de crear 30 segons de percussió amb el vostre cos, o amb objectes o de moviment... el que volgueu. Basta això, 30 segons. Però no vull que ho improvitzeu i surti de qualsevol manera. M'agradaria que ho penseu bé i que intenteu que vos surti una cosa ben feta. Inspirau-vos en el que heu vist al vídeo però no importa imiteu. Creau. Si vos costa, no vos compliqueu i feis coses senzilles. Però ben fetes ;)
Després m'enviau un vídeo

Vos deix la cançó original perquè potser vos anirà millor per fer el que vos deman:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada