dimarts, 17 de març del 2020

DIMECRES, 18 de MARÇ - Música a casa!

Bon dia! Avui ja som dimecres dia 18 i tal com vos vaig dir, m'he compromés a pujar una cançó amb mirada positiva i que ajudi a tenir uns moments alegres, a part de fer-vos conèixer grups i/o cançons interessants.
Avui la proposta és la canço "Don't worry, be happy. Aquesta cançó escrita i interpretada per Bobby McFerrin és una cançó totalment a capella. Això significa que no te cap instrument musical, només utilitza diferents enregistraments de la veu del propi B. McFerrin sobreposats. De fet, va ser la primera cançó a capella que va arribar al n.1 de vendes als Estats Units.
Res més, gaudiu-la i recordau que cada dia hi haurà una cançó més per escoltar. Ànim!



Educació Infantil


Bon dia! Vos he preparat un vídeo perquè canteu una estona amb mi desde ca vostra!


1r


Bon dia! Sé que vos encanta ballar i jugar a les estàtues. Per tant, avui vos propòs que poseu una cançó que vos agradi molt i que vos faci ballera, demaneu a algú de ca vostra que vos la posi i vos la vagi aturant quan vulgui. Com bé sabeu, quan sona ballam i quan calla aturam com una estàtua. Si vos fa ganes, podeu enviar-me una foto de l'estàtua més xula que vos hagi quedat! El meu correu és perevictor.rado@ceipdesantjordi.com i me contau amb quina cançó heu estat ballant!

Per altra banda, vos propòs fer una mica més de moviment seguint aquest vídeo:



2n


Bon dia! La proposta de feina pels alumnes de 2n és a partir d'una audició. La música que escoltareu és de Claude Debussy, un compositor francés que va viure fa una mica més de 100 anys. Té musiques precioses i que ajuden molt a fer volar la imaginació. La que vos propòs avui és l'Arabesque n.1. Esper que vos agradi!
Trobareu totes les instruccions al qüestionari següent:
Enllaç qüestionari: https://forms.gle/5JYCNZ6BT4jqE2ZP8
Recordau que al final del formulari s'ha de clicar ENVIAR!

Ei! I si vos voleu moure una miqueta, vos propòs mirar i seguir el que vos dic en aquest vídeo:





Bon dia! La proposta d'avui per voltros serà una cosa animadeta... He pensat que faceu un poquet de ritme amb el cos. Estar dins casa tantes hores fa que tot allo que sigui més necessari que mai fer moure una mica el nostre esquelet. Així idò, farem un exercici de percussió corporal. Vos he fet un vídeo per aprendre els models rítmics i després un altre vídeo on podeu fer aquests models rítmics seguits i amb música!

1. Segueix les instruccions a fi de conèixer bé els 4 moviments que necessitaràs per fer la seqüència. Si ho necessites practicar, posa'l tantes vegades com vulguis:

2. Ara que ho has après, segueix els meus moviments i juga a fer ritmes amb el cos. Anima't!

3. M'encantaria que m'enviis un correu a perevictor.rado@ceipdesantjordi.com i me contis com t'ha anat. Si t'ha estat fàcil, si t'has embullat molt, si t'ho has passat bé... Ànim! Recorda que la música i el moviment són esencials aquests dies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada